XVII Premis UManresa per a treballs de Recerca de Batxillerat

El campus Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya ha convocat la dissetena edició dels Premis UManresa per a treballs de Recerca de Batxillerat, que s’otorgaran durant el mes de maig.
La convocatòria té com a objectiu incentivar l’esperit investigador entre els alumnes de centres de secundària i alhora pretén ser un reconeixement al rigor en la recerca.
Els treballs es poden presentar en tres modalitats: Ciències de la Salut, Economia i Empresa i Educació, els tres àmbits d’especialització de la institució universitària.

La convocatòria està oberta a tots els estudiants de batxillerat de centres d’ensenyament secundari de Catalunya. El jurat dels premis estarà format per professorat d’UManresa, un professor de secundària i un membre de l’empresa patrocinadora per a cada modalitat.

Els guanyadors rebran un premi de 700 euros, a més de la docència gratuïta per a un primer curs de qualsevol de les titulacions de grau que s’imparteixen a UManresa. També s’atorgarà un accèssit de 300 euros per a cada modalitat i l’institut del treball guanyador del primer premi rebrà 150 euros.


Guanyadores de la darrera edició

En la setzena edició de la convocatòria hi van participar 66 estudiants. El premi en la modalitat d’Educació se’l van endur Núria Bartrolí Albiñana i Nàdia Moreno Lardiés, de l’Institut el Cairat d’Esparraguera, amb el treball “Jo i els altres, estudi sobre la pressió socials en nens”.

Leave a Reply