Dissabte de ciència: la Terra paral·lela

El proper dissabte 7 d’abril us oferim l’últim Dissabte de ciència, que porta per títol “La Terra paral·lela”, i anirà a càrrec de Digna Couso.

Quina direcció tenen les ombres a l’hemisferi Nord? I al Sud? Podem evidenciar i observar la diferència d’hores de llum en les estacions de l’any? En algun part del planeta no es projecta ombra? Aquestes i moltes altres preguntes les podrem experimentar a través de la maqueta de la Terra paral·lela. Aquesta maqueta ens permet reproduir una imatge d’alguns dels fenòmens derivats  de  la  posició  de  la  Terra  respecte  al  Sol  en  latituds  i longituds diverses. La Terra paral·lela esdevé un potent recurs didàctic amb el qual s’hi poden treballar des de temes d’astronomia a matemàtiques fins a aspectes de geografia i ciències naturals.

Digna Couso és llicenciada en Física i doctora en Ensenyament de les Ciències. És professora del Departament de Didàctica de les Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i dirigeix el CRECIM. Participa en la formació de futurs docents de primària i secundària. Ha estat directora general del màster de Formació de Professorat de Secundària de la mateixa universitat. Com a investigadora ha treballat en diversos projectes de millora d’ensenyament de les ciències a escala estatal i europea. Ha publicat diversos articles d’alt impacte i és revisora de revistes internacionals.

Dissabte de ciència: La Terra paral·lela
Dia: 7 d’abril
Adreçat a: mestres d’educació infantil i primària
Horari: de 9:00 a 14:00
Preu: 30€ (Si s’han cursat els 3 dissabtes de ciència anteriors, aquest té un preu de 10€)

Inscripcions al “Dissabte de ciència” aquí >

Deixa un comentari