Experimentació a l’aula. El cas de l’aigua

L’aigua es una matèria curricular com poques, apareix constantment tant aviat com comencem a indagar sobre la natura. És per aquest motiu que es dedica un monogràfic a l’aigua. Durant una sessió de 2 hores es treballarà el seu cicle, les seves propietats dissolvents, la importància per la vida, els estats de la matèria… A part també es faran descobriments fent experiments senzills i aclaridors amb l’objectiu de portar-los després a l’aula.

La sessió, que anirà a càrrec de Marc Boada, ofereix una orientació conceptual per a millorar el coneixement del docent sobre el tema, plantejant com enfocar la temàtica de cara a nens i nenes d’infantil i primària, amb l’objectiu principal de contribuir a millorar la formació científica dels docents i engrescar-los a introduir la ciència de manera participativa i il·lusionant a les seves aules.

Marc Boada és divulgador científic, conferenciant, escriptor, escultor i expert en ciència experimental. Va fundar i dirigir l’empresa Pèndulum Museografia Interactiva durant més de 15 anys (1993-2010). Ha col·laborat en més de 30 exposicions, construint més de 200 móduls interactius per a diferents museus i centres de ciència. Escriu des del 2004 la secció trimestral “Taller y Laboratorio” a la revista Investigación y Ciencia (edició espanyola de Scientific American). Ha treballat com a docent a l’Escola Massana de Barcelona (2002-2012) impartint les assignatures de “Materials i tecnologia” i la de “Fonaments Científics I i II” del graduat universitari. També ha col·laborat en diferents mitjans de comunicació de radio i televisió.
Actualment dirigeix l’Associació Pèndulum per a la Difusió del Coneixement Científic on realitza conferències, tallers, i pícnics científics.

Dirigit a: Professorat d’educació infantil, primària, secundària o de l’àmbit de l’educació en general.
Data
: Dissabte 30 de gener
Horari: de 11 a 13h
Modalitat: Online
Preu: 10€

Certificat expedit per UManresa

Inscripcions aquí [>]

4 Replies to “Experimentació a l’aula. El cas de l’aigua

  1. Bon dia, Susi, no, no la vam gravar. El que tindrem és un resum-guió de la sessió i uns articles que el Marc ens farà arribar, i si ens esccrius a cife@umanresa.cat t’ho podem fer arribar. Felicitats per l’interès!
   Montse

  1. Bona tarda Yolanda,
   Aquest divendres rebreu un correu amb l’enllaç per connectar-vos.

   Estudis educació Infantil

Deixa un comentari