Un passeig per la ciència

FIRA D’EXPERIMENTACIÓ PER A INFANTS DE 0 A 6 ANYS

Aquest mes de novembre, els estudis d’Educació Infantil de la FUB organitzen la primera Fira d’Experimentació per a nens i nenes de 0 a 6 anys sota el títol “Un passeig per la Ciència“.

La cita tindrà lloc el dissabte 19 de novembre, de 11:30h a 14:00h, al Passeig Pere III de Manresa, i per a què tingui èxit esperem que totes les famílies de Manresa i rodalies que pogueu i tingueu ganes, vingueu amb els vostres fills i filles a gaudir experimentant i descobrint la Ciència!!!

Les activitats seran conduïdes per les i els alumnes de 3r del Grau en Educació Infantil, i totes elles partiran de la premissa que a través de l’experimentació directa i vivencial plantejada amb un objectiu pedagògic, els infants podran construir els seus propis coneixements sobre el món que els envolta i sobre la ciència.

EL MISTERI DE LA BOLA QUE SURA... I NO SURA!!! COM POT SER?
T'ATREVEIXES A IMAGINAR COM DEU SER AQUESTA CAIXA PER DINS? LLENCEM UNA CANICA PER VEURE PER ON SURT?

I si voleu participar sense patir per la roba, poseu al vostre fill o filla una samarreta FUB per només 3 € …. directes d’infantil a la universitat!

Som éssers experimentadors. Des del naixement estem intervenint de manera continuada en la realitat per a aconseguir anar donant sentit a tot allò que ens envolta en un interminable provar i repensar.
Inquietud, curiositat, ganes de saber, necessitat d’entendre, de preguntar-se com funciona, de plantejar-se com aconseguir un objectiu… Pensar, provar, repensar, comprovar, un procés natural d’acostament al coneixement.
” (Montserrat Pedreira, 2006)

En cas de pluja, ens trobareu a l’escola Renaixença (ben a prop del Passeig)

9 Replies to “Un passeig per la ciència

  1. Us desitjo molt d’èxit en aquest Passeig per la Ciència. Tots som investigadors si, des de petits, ens potencien les nostres ànsies de descobrir com funciona el món. A veure si Sant Pere es porta bé i la pluja us respecta…

Deixa un comentari