Jornades d’Educació UManresa

El poder transformador de la lectura: el valor de la literatura infantil i juvenil

Els estudis d’Educació Infantil d’UManresa organitzen les Jornades d’Educació sota el títol El poder transformador de la lectura: el valor de la literatura infantil i juvenil. El programa d’aquest acte, que se celebrarà el dissabte 9 de març de 2024, inclou dues xerrades i dos tallers que giren al voltant de la literatura infantil i juvenil i del poder de la lectura.

La conferència inaugural La passió per la lectura s’encomana anirà a càrrec de Marta Luna i Maite Carranza i es clourà la jornada amb la intervenció de Teresa Duran amb l’homenatge La petja d’Anna Díaz Plaja en la didàctica universitària de la LIJ (literatura infantil i juvenil). Durant el matí els participants podran assistir a les dues conferències i podran triar dos dels sis tallers programats. També es podrà visitar l’exposició “El llibre, una finestra oberta al món” sobre la figura de Josep Maria Aloy.

Aquesta proposta dels estudis d’Educació Infantil d’UManresa forma part del compromís per impulsar la competència lectora i literària de les futures mestres. La jornada està organitzada juntament amb el Centre de Documentació en Literatura Infantil i Juvenil Josep Maria Aloy, que compta amb un fons de més de 8.000 volums de novel·la, contes, teatre i poesia per a infants i joves en llengua catalana.

Jornades d’Educació UManresa
“El poder transformador de la lectura: el valor de la literatura infantil i juvenil

Adreçat a: 
Mestres d’escola bressol, d’educació infantil i primària. Estudiants d’educació infantil i primària.

Calendari:
Dissabte, 9 de març de 2024

Horari:
De 9 a 14h

Lloc:
UManresa – Fundació Universitària del Bages

* Reconegut pel Departament d’Ensenyament: 5 hores

Per a més informació i inscripcións, entreu aquí [>]

Deixa un comentari