Com acompanyem a infants, joves i famílies al Casal dels Infants del Raval

El proper dimarts 6 de març a les 18.00h i a la Sala d’Actes de UManresa, realitzarem una nova xerrada del IX Cicle Obert de Conferències Educatives, inclosa també dins el curs “Escoles Singulars”.

La conferència  anirà a a càrrec de Fina Pérez, i portarà per títol:
Com acompanyem a infants, joves i famílies al Casal dels Infants del Raval

Com s’entén des del Casal dels Infants del Raval, l’acompanyament a les famílies, infants i joves del territori, tenint en compte que els educadors som l’eina perquè les famílies puguin seguir i prendre consciència del seu propi procés. Es destaca la importància de detectar conjuntament amb la família i el jove quines son les seves necessitats per a poder plantejar a partir d’aquestes l’acompanyament més adient.

Fina Pérez és llicenciada en història de l’art. Des del 2006 treballa al Casal dels Infants del Raval com a  orientadora formativa  i laboral de joves en risc d’exclusió social i oferint atenció personalitzada a joves del  projecte a través de tutories, recerca de recursos (laborals, formatius, d’habitatge, derivacions a serveis socials,…) o atenció emocional, entre d’altres tasques.

 

Us recordem també que aquestes conferències són gratuïtes i obertes a tothom, però agrairíem que confirmeu la vostra assistència per correu electrònic a:  educacio.infantil@umanresa.cat

Deixa un comentari