Tornen els matins d’experimentació

L’experiència de la Fira d’experimentació al vostre centre!

Us interessa un matí diferent per als vostres infants gaudint d’un entorn ric i estimulant?Després de les 3 Fires d’experimentació per a infants de 0 a 6 anys organitzades pels estudis d’educació infantil de la FUB, hem acumulat un saber i un material que volem posar de nou a l’abast d’escoles bressol i parvularis.

IMG_2120

Us proposem de portar al vostre centre propostes per a realitzar activitat exploradora i per afavorir el sorgiment de preguntes interessants sobre temes diversos: la  llum, la palanca, magnetisme, la força del vent, el moviment per un pla inclinat….

Organització horària: Al llarg del matí,  es poden fer tres sessions d’uns ¾ d’hora, cada una amb un grup de nens diferent, separades per un petit espai de temps per a endreçar els materials. Màxim d’uns 25 nens/es per sessió a parvulari i de 20 a bressol.

Funcionament:   Cada sessió s’inicia amb una presentació inicial molt breu per a centrar les normes de funcionament amb els nens i nenes.  Al llarg de la sessió, els infants interaccionen amb el material i entre ells, lliurement i sense restriccions. Al final, una breu rotllana de 5 minuts per a marcar alguns itineraris d’investigació possibles a seguir. Es recomana a les mestres de participar activament en la sessió i de portar una càmera de fotos i una llibreta per apuntar les idees interessants.

IMG_2124

Espai: cal un espai polivalent sense obstacles ni materials a l’abast que puguin ser distractors involuntaris.

Preu:
75 euros per matí.
100 euros per matí en escoles a més de 30 km de Manresa.

El material s’adequarà convenientment a bressol i parvulari i el portarà la persona responsable, mestre  titulat a la FUB, que estarà al càrrec de l’espai durant tot el matí.

IMG_0873IMG_0655

 

 

 

 

 

 

 

 

Si esteu interessats/ades en reservar la proposta o en rebre més informació sobre les condicions, envieu un correu a educacio.infantil@fub.edu i deixeu el nom, l’escola i un telèfon i ens posarem en contacte amb vosaltres ben aviat.

Deixa un comentari