Mallorca, una experiència d’aprenentatges

Vols fer una estada de pràctiques de Séneca? Aquí us deixem l’experiència de dues ex-alumnes del Grau en Educació Infantil, la Montse i la Lydia.

Com escriure l’experiència de pràctiques sense no oblidar-nos res? Difícil. Aquests 5 mesos han estat plens d’experiències, d’aprenentatges, de dubtes, de qüestions, de rialles, de nervis, de xerrades, de “pors”, de diàlegs, d’escolta, de reflexions,…

Al febrer de 2014 vam fer les maletes i vam posar rumb cap a Mallorca amb molta il·lusió. Anàvem a fer les pràctiques d’educació infantil per finalitzar el grau i APRENDRE. L’escola Es Puig de Lloseta, és on vam viure les experiències i aprenentatges durant 5 mesos. Aquesta escola es caracteritza pel treball per projectes i sobretot el treball per ambients a l’educació infantil. L’estada a l’escola ens ha permès viure i palpar la realitat. Les pràctiques et posen a prova i és on realment et coneixes a tu mateix, les virtuts i les limitacions, que permeten que un no deixi mai d’aprendre.

 

Una escola que ens ha rebut amb els braços oberts i donem les gràcies per permetre’ns ser una persona més a l’aula i a l’escola. Una escola totalment recomanable per viure i emportar-se grans experiències plenes d’aprenentatges i emocions. Gràcies per tots els aprenentatges Es Puig !

Per tots aquells que encara esteu a temps, us animem a què us enlaireu a fer les pràctiques a fora i pugueu viure diferents experiències que us permetran obrir la ment, i sobretot, APRENDRE.

Quan un torna cap a la terra, tornes diferent.

Proveu-ho !

Tot està per fer i tot és possible”. Miquel Martí i Pol.

Montse Castañé i Lydia Castany

Leave a Reply