El sistema educatiu a Finlàndia

VI Cicle2

El proper dimecres 8 d’octubre a les 18h i a la Sala d’Actes de la FUB, realitzarem la xerrada d’inauguració del VI Cicle Obert de Conferències Educatives “Espais Exteriors Singulars”. La conferència anirà a càrrec de Xavier Melgarejo, i portarà per títol “El sistema educatiu a Finlàndia“.

Dimecres 8 d’octubre El sistema educatiu a Finlàndia“, a càrrec de Xavier Melgarejo.

MelgarejoXavier Melgarejo Draper, autor del llibre d’èxit “Gràcies, Finlàndia“, és Doctor en pedagogia per la Universitat Ramon Llull de Barcelona amb una tesis sobre la formació del professorat de primària i secundària en el sistema educatiu de Finlàndia, del que n’és el principal expert a Espanya.

Exerceix la docència i la orientació psicopedagògica en el Col·legi Claret de Barcelona, del que també n’ha estat director.
Com a expert en el sistema educatiu, forma part del Consell Escolar de Catalunya, i és conseller de l’Institut Superior d’Evaluació del Sistema Educatiu de Catalunya i assessor de l’Institut Iberoamericà de Finlàndia.

Us recordem també que aquestes conferències són sempre gratuïtes i obertes a tothom però agrairíem que confirméssiu la vostra assistència per correu electrònic a: educacio.infantil@fub.edu

Us hi esperem!

Deixa un comentari