Inici de les pràctiques de 2n d’Educació Infantil a la FUB

ELS I LES ALUMNES D’EDUCACIÓ INFANTIL DE LA FUB TORNEN A L’ESCOLA BRESSOL

Uns 60 alumnes de segon curs del Grau d’Educació Infantil de la Fundació Universitària del Bages (FUB) han començat el dia 31 de gener les pràctiques en escoles bressol.

Aquest serà el segon període de pràctiques que han de fer els alumnes d’Educació Infantil que van iniciar els estudis el curs passat a la FUB. A primer curs és obligatori fer un període de pràctiques a escoles d’infantil i primària. Segons explica la directora dels estudis, Montserrat Pedreira, ‘els alumnes tornen a l’escola amb ulls de mestre/a’.

L’experiència de les pràctiques a les escoles bressol és més xocant, donat que de l’escola, tothom se’n recorda, però no del pas per la llar d’infants. Durant el seu període de pràctiques hauran d’aprendre de forma pràctica com es treballa en una escola bressol i què significa fer de mestre amb nens i nenes que tenen des de pocs mesos de vida fins a poc més de tres anys.

El treball final que hauran de fer on recullin la seva experiència es posarà a disposició dels centres i dels pares dels alumnes de la llar d’infants. Per aquest motiu es demanarà que sigui el màxim d’entenedor i molt vivencial, defugint un treball de contingut massa acadèmic.

Leave a Reply