Va de Mestres. Jaume Cela i Juli Palou

Què cal per ser un/a bon/a mestre/a? Intentar respondre a aquesta pregunta va ser l’eix central de la conferència que, el passat dia 9 de juny, van dur a terme Jaume Cela i Juli Palou a la Fundació Universitària del Bages. La xerrada, organitzada pel Grau d’Educació Infantil de la FUB va ser tot un èxit i una autèntica master class pels joves mestres que van assistir.

Prop de 140 persones van omplir la Sala d’Actes de la FUB per escoltar els consells de Cela i Palou, que van destacar la il•lusió dels professionals de l’educació i que van guanyar-se el públic assistent amb les seves intervencions. Després de la conferència, es va dur a terme una trobada amb els i les mestres tutors/es de pràctiques per tal de posar en comú experiències i analitzar-ne el funcionament en aquest primer curs.

 

  Amb els peus a terra i la il.lusió pels núvols  (vídeo)

Leave a Reply