Curs de preparació de la PAP 

Vols estudiar un grau en Educació? Vine a fer el curs de preparació de la Prova d’Aptitud Personal a UManresa. T’ajudem a consolidar els coneixements que et permetran superar les proves de competència comunicativa i raonament crític i logicomatemàtiques imprescindibles per matricular-te en un grau en Educació a Catalunya.

El curs planteja tasques a desenvolupar, tant per treballar la Competència comunicativa i raonament crític com la Competència lògico-matemàtica. A partir de mostres d’exàmens de cursos anteriors, es preparen les proves i s’identifiquen quines són les errades més habituals per a treballar-les de manera específica. Es parteix del nivell de coneixements del grup i s’ajusten els continguts en funció dels i les participants.

Edició juny-juliol 2022

Calendari
27 i 29 de juny de 2022
1, 4, 6, 8, 11, 12, 13 i 14 de juliol de 2022

Horaris
De 9.30 h a 13.30 h

Modalitat
Presencial

Preu
130€. Es retornarà aquest import als alumnes que es matriculin al grau en Mestre d’Educació Infantil d’UManresa, el curs vinent, i que l’hagin escollit com a primera opció a la preinscripció universitària.

Lloc
Edifici UEducació (FUB4) Fundació Universitària del Bages
Av. Universitària, 10
08242 Manresa (Barcelona)

Inscripcións AQUÍ [>]

Leave a Reply