IV Premi “La ciència i els infants”

El proper dijous 9 de juny a les 18h realitzarem l’acte de lliurament del IV Premi La ciència i els infants, fruit de la col·laboració entre el Lab 0_6 UmanresaICL-Iberia, el Parc de les Aigües de Manresa, i el Consell Comarcal del Bages, totes elles entitats interessades a promocionar el coneixement científic des de les primeres edats i millorar la qualitat de l’educació en l’àmbit de la ciència.

L’acte, que es realitzarà a les noves instal·lacions de l’edifici UEducació, comptarà amb la participació especial de Marc Boada, divulgador científic, conferenciant, escriptor, escultor i expert en ciència experimental, que farà una breu ponència titulada “Mestres o tecnòlogues? La màgia d’aprendre amb les mans”

La participació al premi  ha dut les mestres a canviar la bata i la pissarra pel mono de treball, la pistola de cola i el tornavís. El resultat es extraordinari i les vuit propostes presentades en son uns bons exemples. Material didàctic fet a mida, fruit de llargues deliberacions, proves, errors i sobre tot encerts. Fer coses es difícil i mes si ens han de permetre descobrir una part del mon. Fer-les en primera persona ens porta a la troballa de fenòmens singulars, al desenvolupament de la percepció, a la formulació de preguntes productives que després, i de manera ben natural, es traslladaran a les aules. El premi serà descobrir com els nostres infants interactuen, descobreixen, perceben i es preguntes coses… Que mes es pot demanar?

– Marc Boada –

Lliurament dels premis
El veredicte del jurat es farà públic en el mateix acte de lliurament de premis.

S’atorgaran tres premis, el primer per un import de 600 euros, el segon de 400 euros i el tercer de 200 euros. Els premis, atorgats per ICL-Iberia, consistiran en material educatiu per a l’aprenentatge científic a criteri de l’equip educatiu de l’escola.

El lliurament anirà a càrrec de Patricio Chacana, Director general d’ICL-Iberia.

  • L’acte és gratuït, però per motius d’espai cal inscripció prèvia al següent enllaç:

Inscripció IV Premi la ciència i els infants [>]

 

Lliurament dels premis: Dijous 9 de juny
Hora: 18h
Lloc: Edifici UEducació (Avinguda Universitària, 10 de Manresa)

Organitza


Col·labora

Leave a Reply