Dissabte de ciència: Terra i Aigua

El dissabte 9 de novembre us oferim un nou Dissabte de ciència, dedicat a la terra i l’aigua, i anirà a càrrec de Fàtima Dalmau, mestra d’educació infantil a l’Escola Camins de Banyoles, i formadora de mestres a l’àrea Steam.

Ens acostem a la comprensió dels fenòmens quan hi entrem en contacte i podem intervenir-hi. En aquest cas, l’experimentació amb materials i elements molt propers com diferents tipus de terres, sorres, aigua…  ens permetran reconèixer algunes de les seves propietats i comportaments. Actuant sobre els materials, portant a terme diferents interaccions entre ells, provant proporcions i possibilitats,  podrem observar canvis i resultats que ens portaran a construir explicacions sobre alguns fenòmens relacionats amb la idea de matèria. Seguint el fil d’una dinàmica en la qual, a partir de diferents propostes, intentarem per exemple, controlar fenòmens, obtenir un resultat concret o aconseguir algun repte, tot fomentant la recerca d’idees i iniciatives de forma creativa.

També  presentarem exemples d’algunes experiències portades a terme a l’escola,  on alguns d’aquests processos s’han portat a la pràctica amb els infants de forma contextualitzada, utilitzant metodologies i formes organitzatives diverses.

 

Dissabte de ciència: Terra i aigua
Dia: 9 de novembre
Adreçat a: mestres d’educació infantil i primària
Horari: de 9:00 a 14:00
Preu: 35€ (Inscripció general)

Inscripcions aquí [>]

Enquesta valoració
Accedeix a l’enquesta de valoració d’aquesta formació aquí [>]

Leave a Reply