Transsexualitat a la infància i a l’adolescència

El proper dimarts 12 de març a les 18.00h i a la Sala d’Actes de UManresa, farem l’última de les xerrades del X Cicle Obert de Conferències Educatives.

La conferència  anirà a a càrrec de David Tello, president de l’Associació Chrysallis Catalunya, i portarà per títol:  Transsexualitat a la infància i a l’adolescència

 

Chrysallis va néixer el juliol de 2013, quan un grup de pares i mares s’uneixen per recolzar-se en la criança dels seus fills i filles transsexuals. Els seus objectius són ajudar i assessorar les famílies d’altres nens i nenes trans, visibilitzar la seva realitat i defensar, promoure i difondre els drets de la infància i adolescència trans en tots els àmbits: educatiu, sanitari, legal, social, cultural i esportiu.
Consideren la transsexualitat com una mostra més de la diversitat humana, no com una patologia i per això van decidir compartir aquest camí al qual cada dia s’incorporen noves famílies que donen suport a les seves filles i fills.

Per saber-ne més cliqueu aquí [>]

 

Us recordem que aquestes conferències són gratuïtes i obertes a tothom, però agrairíem que confirmeu la vostra assistència per correu electrònic a:  educacio.infantil@umanresa.cat

Leave a Reply