Dissabte de ciència: experimentem amb el moviment

El dissabte 16 de març us oferim l’últim Dissabte de ciència, que aquesta vegada estarà dedicat al moviment, i anirà a càrrec de Jordi Cantons.

Experimentem amb el moviment
L’objectiu del curs és permetre desenvolupar una competència científica en el tema de la física del  moviment més àmplia i adaptada a l’escola d’infantil i primària. No es tracta de centrar-se en conceptes o aplicacions de fórmules. El que es pretén és permetre desenvolupar capacitats de raonament científic i aprendre a construir el coneixement d’una forma més metodològica i racional. Es partirà del Model Sistema Físic i veurem com treballar un tema com el moviment amb infants analitzant propostes que els permetin entendre aquest fenomen.

Jordi Cantons és llicenciat en Biologia per la UAB (2000), Màster en Antropologia Biològica per la UAB (2004) i Màster en Microbiologia Avançada per la UB (2011).
És també professor col·laborador dels Estudis de Grau en Mestre d’Educació Infantil del Campus Manresa de la UVic-UCC i del Bàtxellor de Ciències de l’Educació de la Universitat d’Andorra.
Co-creador  i expert científic de referència del Lab 0-6.

 

 

 

Dissabte de ciència: experimentem amb el moviment
Dia: 16 de març
Adreçat a: mestres d’educació infantil i primària
Horari: de 9:00 a 14:00
Preu: 35€ (Inscripció general) – 15€ (inscrits als 4 dissabtes)

Inscripcions aquí [>]

Deixa un comentari