Els joves en l’era de la hiperconnectivitat: tendències, claus i mirades

El proper divendres 5 d’octubre, us oferim una masterclass, inclosa en els continguts del màster en Neuroeducació d’Umanresa, que portarà per títol Els joves en l’era de la hiperconnectivitat: tendències, claus i mirades, i anirà a càrrec de Dolors Reig.


La relació entre educació i TIC desborda avui, en aquest nou context de hiperconnectivitat, els plantejaments més lligats a l’aprenentatge amb tecnologia, a l’aplicació didàctica i pedagògica, i s’endinsa en camps més propis de la psicologia social i de la psicologia evolutiva. Cal, per això, reflexionar sobre l’educació en un context en què la tecnologia es fa ubiqua i amara tots els àmbits de la vida de les persones, especialment la dels joves.

 

Dolors Reig és professora en diferents centres, institucions i escoles de negoci (Universitat Oberta de Catalunya, Escola d’Administració Pública de Catalunya, Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, Acadèmia Closca, INESDI, etc.). És ponent habitual en congressos de Social Media, Educació 2.0, innovació social, dinamització de xarxes socials i comunitats, tendències web, cibercultura, psicologia social i xarxes a nivell internacional. És autora del llibre Socionomía, i coautora de Treballa diferent, el projecte Facebook i la postunivesitat, Educació expandida, el llibre, Claus per ser eficient i eficaç, i el llibre en lliure descàrrega Joves en l’era de la hiperconnectivitat: tendències, claus, mirades.


Dia
: 5 d’octubre
Hora: 17:30h
Lloc: Sala d’actes FUB1 (edifici principal)

L’acte és obert a tothom, però per motius d’espai, cal confirmació prèvia a través del següent correu:
Confirmació assistència >

 

Leave a Reply