Grup de treball de neuroeducació curs 18-19

Un grup de treball comporta el compromís dels participants en reflexionar al voltant d’algun tema comú a partir de lectures, de la pròpia experiència a l’aula, d’ordenar i argumentar per escrit les idees, etc. per aquest motiu es certifiquen el doble d’hores de la presencialitat. A més, volem que cada grup de treball tanqui el curs amb algun producte que es pugui donar a conèixer públicament: una entrada al Bloc, un article, una exposició, una sessió oberta a tothom…

El grup de treball de neuroeducació té per objectius:

  • Crear una xarxa de persones amb interès per la neuroeducació i la seva pràctica.
  • A partir dels coneixements que ens ofereix la neurociència ser capaços/es de crear dinàmiques per treballar a l’aula dels 0-18 anys i per adults.
  • Posar a la pràctica, entre una i altra sessió, les activitats creades per poder-les avaluar i millorar a la sessió següent.
  • Aportar la creativitat de les persones participants a les dinàmiques que s’han de dissenyar.
  • Dissenyar dinàmiques que contemplin diverses metodologies com: el joc, la música, la dansa, el teatre, l’expressió plàstica, el joc de rol, la reflexió,…

La superació del requisit de certificació comporta la incorporació  automàtica de les hores del curs a l’expedient de cada participant.


Hores de durada:
40 hores (20 presencials +20 no presencials) 

Dates de realització
8 de novembre
29 de novembre
13 de desembre
24 de gener
28 de febrer
21 de març
11 d’abril
16 de maig

Horari de l’activitat:
Dijous, de 18’00 a 20’30 (trobades mensuals)

Lloc de realització
Fundació Universitària del Bages
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa (Barcelona)

Destinataris:
Mestres, professorat i educadors/es amb interès per la neurociència. De tots els nivells educatius, educació infantil, primària, secundaria i l’ensenyament d’adults.

Persones responsables de la formació:
Maria Navarrete i Fa

Màster en Neuroeducació i Optimització de Capacitats per ISEP Bcn, Màster en Educació Emocional i Benestar per l’UB, Educadora social i Llicenciada en Belles Arts per la UB. Especialista en gimnàstica emocional des de la mirada de la neurociència.

Toni Tubio Muñoz

Llicenciat en Filologia Hispànica (UdL). Postgrau en Espanyol/Llengua Estrangera (Instituto Cervantes-UdL). Màster LELH (UB). Formador de l’Àmbit TIC (ICE-UAB). Coordinador “Projectes amb Espurna” (ICE-UAB). Coordinador de creació de projectes LaceNet (WMCProject – secundària)


Cost del curs:
35 euros, inscripció general
31.50 euros per exalumnes, mestres d’escoles de pràctiques amb conveni amb els estudis d’educació infantil Umanresa.

 

Deixa un comentari