Comiat promoció 2013-2017

El passat dimecres 14 de juny, vam celebrar un petit comiat amb les alumnes de 4t que enguany acaben els estudis de Grau en Educació Infantil amb nosaltres.

Va ser una celebració molt divertida, plena de sorpreses, concursos, i emocions. Vam passar també una bona estona recordant  moments viscuts al llarg del Grau a través d’un muntatge de fotografies preparat per les alumnes. Records que quedaran sempre en la memòria de totes i tots.

 

 

Desitjar-vos a totes i tots, tota la sort del món, moltes gràcies per haver compartit aquest temps amb nosaltres, recordeu que heu de seguir formant-vos, esperem que treballeu molt i molt bé i, sobretot, no renuncieu mai a l’Educació que defensem i defenseu.

 

Si mai necessiteu res, ja sabeu on som!

 

Una abraçada i fins aviat,

Equip d’Educació Infantil

One Reply to “Comiat promoció 2013-2017”

Leave a Reply