Emocions i música

Fa una setmana a la optativa de Gestió de les Emocions del Grau d’Educació Infantil a la Universitat de Manresa, vam tenir un invitat especial, en Natxo Tarrés.

 

Va ser una sessió emocionant!!!  En Natxo ens va transmetre un munt de coneixements, fruit de la seva experiència de la vida com a músic, cantant, pare i també formador de valors humans i emocions.

 

Ens va parlar del valor de l’empatia vers els altres, de l’assertivitat en les nostres relacions, i sobretot de la importància de l’equilibri en el món interior. De saber parar, dins un món frenètic, i dedicar temps a meditar i estimar-nos.

 

La professió de mestre d’infantil requereix molta atenció amb l’alumnat per saber oferir una educació adaptada a les necessitats de cada infant, en una edat primerenca i crucial pel desenvolupament de la personalitat. Per aquest motiu és molt important aprendre a conèixer les nostres pròpies necessitats humanes, a saber analitzar el nostre estat emocional i així poder guarir quan cal els nostres desordres interns.

 

Amb la música, la guitarra i la senzillesa ens va ensenyar a connectar amb les nostres emocions més profundes.

 

 

GRÀCIES NATXO!!

ENS EN PORTEM UNA BONA VIVÈNCIA!!!

 

 

 

 

Carme Bosch
Professora titular “Gestió de les emocions”

Leave a Reply