Graduació 2016

El passat divendres dia 21 d’octubre vam celebrar, al Teatre Kursaal de Manresa, la graduació de la nostra quarta promoció de mestres d’Educació Infantil; un total de 66 noves professionals de l’educació que arriben al món laboral amb l’objectiu de millorar, amb la seva formació, ganes i empenta, el sistema educatiu català.

 

La lliçó de comiat va córrer a càrrec de David Noguera, president de Metges sense Fronteres Espanya, que va parlar als i a les recent graduats/des de la necessitat de seguir aprenent tota la vida, d’assumir el seu rol de persones madures i responsables, i, sobretot, de treballar sota les premisses de l’ètica, lideratge i vocació de servei.

Noguera va insistir en què l’ètica professional passa per estimar-se la feina i fer-la de la millor manera possible, que el lideratge només té sentit quan es comparteixen els èxits en equip, i que la vocació de servei treballa per fer un món millor, per treballar per fer millor la vida dels altres i que tot això no es pot dur a terme sense ser conscients de la necessitat de ser ciutadans i ciutadanes responsables.

marta-lacal

Una altra de les intervencions de l’acte va ser a càrrec de la nostra alumna, ara ja mestra, Marta Lacal, com a millor expedient acadèmic de la promoció. En el seu parlament, la Marta va recordar moltes de les vivències compartides amb la resta de companys i companyes i també va tenir paraules d’agraïment per als seus professors i professores, per haver transmès la seva passió per la professió i sobretot a les seves famílies, pel recolzament emocional i econòmic rebut.

graduacio

Des dels Estudis en Educació Infantil esperem que tingueu un futur professional i personal ple d’èxits i d’aprenentatges, que no perdeu mai aquestes ganes de treballar per una educació de qualitat, i esperem que compteu amb nosaltres sempre que ho necessiteu.

Tota la sort del món i fins aviat!

Leave a Reply