Grup de treball: Creació artística i cultura visual a educació infantil

El passat dimecres 26 d’octubre el Grup de Treball en Creació Artística i Cultura Visual va tornar a posar-se en marxa per segon any consecutiu i amb les piles ben recarregades. La sessió va servir per obrir la nostra ment amb més idees sobre què implica la pràctica artística i com es pot aplicar a l’escola. Tot visionant obres d’artistes contemporànies com Pippilotti Rist i Lygia Clark o obres com 4’33’’ de John Cage vàrem explorar noves possibilitats de treballar amb els infants.

p1070384

Enguany el grup realitzarà diverses sortides a exposicions i també sessions de taller artístic amb investigacions experimentals de nous materials per descobrir-hi nous estímuls creatius i manipulatius.

 

 

 

Les matriculacions per formar part del Grup de Treball en Creació Artística i Cultura Visual romandran obertes fins al proper 21 de novembre i esperem que mestres tan actius i creatius com els que ara hi formen part s’hi vulguin unir per obrir noves possibilitats d’aprenentatge a través de la creació artístic a l’escola

Inscripcions aquí >

Us hi esperem!!!

 

Leave a Reply