Art, Mestres i Creació

Us presentem el bloc del projecte Art, Mestres i Creació (AMiC), coordinat per la Taula de les Arts Visuals de la Catalunya Central (TAV-CC).

IMG-20141202-WA0003

El projecte AMiC és una proposta educativa i formativa adreçada especialment a mestres i escoles en la qual es vol apropar l’art contemporani a l’àmbit educatiu. També vol ser un estímul per tal de treballar diferents àrees del currículum a partir del llenguatge audiovisual contemporani que ajudi a obrir tot un ventall de possibilitats a nivell educatiu.

IMG-20141202-WA0006

L’equip de treball d’aquest programa està format per entitats membres de la pròpia TAV-CC i compta, entre altres, amb el suport del professorat i alumnat dels Estudis d’Educació Infantil de la Fundació Universitària del Bages.

Si voleu saber-ne més, visteu el següent enllaç:

Art, Mestres i Creació (AMiC) >

Leave a Reply