Postgrau en expressió corporal i diversitat

Amb aquestes imatges es vol mostrar la dansa, el moviment, l’expressió corporal sense límits. Existeixen moltes tècniques i les persones amb diferents capacitats, sigui amb algún síndrome o trastorn, sigui a causa de l’edat o de les dificultats d’una mobilitat restringida, poden gaudir del seu cos i del moviment. Però per a això ha d’haver-hi professionals preparats per fomentar aquesta eina educativa, aquesta activitat des de l’escola fins a qualsevol altre espai lúdic adequat.

El postgrau “Expressió corporal i diversitat” és per a tu i per a tothom que vulgui formar-se en aquest àmbit o aprofundir els seus coneixements. El treball corporal aporta molts beneficis amb elements terapèutics implícits. Descobreix doncs el seus components!

T’esperem!

Jannick Niort
(Responsable del Postgrau)


Més informació i preinscripció del Postgrau Expressió corporal i diversitat >

ÚLTIMS DIES!!

Leave a Reply