Conèixer, descobrir i aprendre junts a través de la ciència

El proper dijous dia 13 de febrer a les 18h i a la Sala d’Actes de la FUB, realitzarem una nova xerrada del V Cicle Obert de Conferències Educatives “Escoles Singulars”. La conferència anirà a càrrec de Carme Alemany, i portarà per títol “Conèixer, descobrir i aprendre junts a través de la ciència“.

Dijous 13 de febrerConèixer, descobrir i aprendre junts de la ciència” a càrrec de Carme Alemany.

Mestra de l’escola El Roure Gros, de Santa Eulàlia de Riuprimer, guanyadora junt amb els seus alumnes d’incomptables premis de ciència i matemàtiques i promotora d’un model escolar innovador basat en les ciències.

Per saber més sobre aquest projecte educatiu, podeu accedir al següent enllaç:

Escola El Roure Gros

 

Us recordem també que aquestes conferències són sempre gratuïtes i obertes a tothom  però agrairíem que confirméssiu la vostra assistència per correu electrònic a educacio.infantil@fub.edu

Us hi esperem!!

Leave a Reply