Escola Can Montllor

Els estudis de grau en educació infantil de la Fundació Universitària del Bages volem mostrar el nostre suport a l’escola Can Montllor de Terrassa i la resta d’escoles que hauran de desaparèixer aquest curs vinent  a causa de les retallades.

És un luxe disposar d’escoles amb professorat compromès que es planteja què és i què vol dir educar i que intenta actuar en conseqüència, gent implicada per igual en l’educació dels infants i en la formació inicial dels mestres i que ens fan molta falta com a referents per als nostres futurs professionals. De bones escoles de pràctiques, que ofereixin models pedagògics de qualitat i que puguin justificar el per què de les seves opcions amb coherència i que s’ofereixen a acollir estudiants en pràctiques en necessitem moltes més que no tenim.

És una llàstima que avui haguem de reivindicar allò que sembla natural, el manteniment d’institucions que funcionen i que poden ajudar a fornir el nostre país de millors persones.

Si voleu donar el vostre suport, podeu anar a aquesta adreça:
http://www.change.org/petitions/irene-rigau-l-%CC%81escola-can-montllor-no-es-tanca-la-escuela-can-montllor-no-se-cierra

Equip d’educació infantil FUB

 

Leave a Reply