Educar de bon humor

El proper dijous dia 21 de març a les 18h i a la Sala d’Actes de la FUB, realitzarem la segona xerrada del IV Cicle Obert de Conferències Educatives. Aquest cop anirà a càrrec del popular periodista català Carles Capdevila, i portarà per títol “Educar de bon humor”.

  • Dijous 21 de març: “Educar de bon humor” a càrrec de Carles Capdevila
    Llicenciat en filosofia i periodista, Carles Capdevila és l’actual director del diari ARA.
    Amb una llarga experiència en premsa escrita, ha estat també director i presentador de programes com Eduqueu les criatures de Catalunya Ràdio, amb el que va obtenir el Premi Radio Associació 2010 al millor programa de ràdio de Catalunya, i d’Alguna pregunta més, també de Catalunya Ràdio, guanyador del Premi Nacional de Periodisme (2003) i Premi de Guió CAC (2004).
    En televisió ha estat, entre altres, director i presentador del programa Qui els va parir de Televisió de Catalunya, i des del 2004 fins l’actualitat, director de l’APM.
    Ha publicat també varis llibres, entre els quals Criatura i companyia, guanyador del Premi Pere IV d’humor i Sàtira el 1999. Per a més informació: www.carlescapdevila.com

Us recordem també que aquestes conferències són sempre gratuïtes i obertes a tothom  però agrairíem que confirméssiu la vostra assistència per correu electrònic a educacio.infantil@fub.edu

Us hi esperem!

Deixa un comentari