Què sabem de l’escola dels més petits?

Des dels Estudis d’Educació Infantil de la FUB iniciarem el proper dimecres 13 de febrer el IV Cicle Obert de Conferències Educatives a les 18h a la Sala d’Actes de la FUB.

A continuació us detallem el títol de la conferència i el nom de la ponent que, com veureu, és una persona d’especial rellevància en el món de l’educació:

  • Dimecres 13 de febrer: “Què sabem de l’escola dels més petits?” a càrrec de  Rosa Ferrer i Braut

    La Rosa Ferrer ha estat mestra d’educació infantil durant 25 anys, és coordinadora pedagògica de l’Escola Bressol Municipal Cavall Fort de St. Cugat del Vallès, formadora de mestres dels Serveis Educatius de la Generalitat de Catalunya, formadora de Rosa Sensat, membre del consell de redacció de la revista Infància, i membre de la Junta Rectora de Rosa Sensat.

Per l’autora, la xerrada intentarà “crear un punt de reflexió sobre la importància de l’educació dels més petits a partir d’una mirada oberta i respectuosa cap  els infants i les famílies, amb una actitud d’acollida, d’empatia i d’organització dels espais i temps que donin resposta a les necessitats i iniciativa dels infants i les seves famílies”.
La conferència pretén fer reflexionar també sobre “quin és el paper dels mestres i quina influencia  té en la xarxa de relacions que s’estableix a  l’escola”.

Recordeu que totes aquestes conferències són sempre gratuïtes i obertes a tothom  però agrairíem que confirméssiu la vostra assistència per correu electrònic a educacio.infantil@fub.edu

Us hi esperem!

Deixa un comentari