La escuela que aprende

El proper dimecres 1 de març a les 18.00h i a la Sala d’Actes de UManresa, realitzarem una nova xerrada del VIII Cicle Obert de Conferències Educatives, inclosa també dins el curs Escoles Singulars.
La conferència  anirà a càrrec de Miguel Ángel Santos Guerra, i portarà per títol:
La escuela que aprende

 

Una conferencia que pretende dar a conocer los motivos que hacen imprescindible el aprendizaje de la escuela, analizar las estrategias que hacen viable el aprendizaje, descifrar las dificultades que impiden que ese aprendizaje se realice y estimular el ánimo para promover un compromiso con la mejora.

 

 

Miguel Ángel Santos Guerra és doctor en Ciències de l’Educació per la Universidad Complutense de Madrid.  Mestre de Primaria, Professor de Batxillerat, Director del Colegio La Vega, professor d’universitat. És també autor de varis llibres centrats especialment en organització, evaluació, gènere, participació i formació del professorat.

Manté un bloc propi molt recomanable sobre educació sota el nom d’El adarve, que us convidem a consultar.

 

 

 

 

 

Us recordem també que aquestes conferències són gratuïtes i obertes a tothom, però agrairíem que confirméssiu la vostra assistència per correu electrònic a: educacio.infantil@umanresa.cat

Deixa un comentari