Acte de lliurament dels premis: La Ciència i els Infants i l’Enginyeria i els Infants

Lliurament dels premis: Dimarts 6 de juny
Hora: 18h
Lloc: Edifici UEducació (Avinguda Universitària, 10 de Manresa)

Dimarts, 6 de juny a les 18h, i a l’edifici UEducació (FUB4), tindrà lloc lacte de lliurament de la cinquena edició del Premi La Ciència i els Infants i de la primera del Premi L’Enginyeria i els Infants.

Aquests premis són fruit de la col·laboració entre el Lab 0_6 Umanresa, ICL Iberia, patrocinadora del Premi La Ciència i els Infants, i del Col·legi d’Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central (CETIM CAT), patrocinador del Premi L’Enginyeria i els Infants.

L’acte comptarà amb la presència de Sílvia Zurita i Món, que farà una breu intervenció sobre ciència i tecnologia a les aules, titulada: “L’enginyeria fa coses… i la por no hauria de ser una d’elles!

Sílvia Zurita i Món, és Doctora en Química per la Universitat de Barcelona,  docent i formadora del professorat, especialment en temes lligats a la innovació educativa en els camps de les Ciències i la Tecnologia. Ha participat en projectes europeus com l’Ingenious i el Go Lab, i ha coordinat el grup del treball del Roboresme. Actualment treballa en la coordinació del projecte Magnet  i imparteix classes al màster en Formació del Professorat de la UPC.


Lliurament dels premis
El veredicte del jurat es farà públic en el mateix acte de lliurament de premis.

La Ciència i els Infants:
S’atorgaran tres premis, el primer per un import de 600 euros, el segon de 400 euros i el tercer de 200 euros. Els premis, atorgats per ICL-Iberia, consistiran en material educatiu per a l’aprenentatge científic a criteri de l’equip educatiu de l’escola.

L’Enginyeria i els Infants:
Es concediran també tres premis, el primer per un import de 600 euros, el segon de 400 euros i el tercer de 200 euros. Els premis, atorgats per CETIM CAT Central, consistiran en material educatiu per a l’aprenentatge científico-tecnològic a criteri de l’equip educatiu de l’escola.


Acte lliurament dels premis
: Dimarts 6 de juny
Hora: 18h
Lloc: Edifici UEducació (Avinguda Universitària, 10 de Manresa)

Us hi esperem!!!

Organitza

Col·labora

Deixa un comentari