Curs de preparació de la PAP 

Vols estudiar un grau en Educació? Vine a fer el curs de preparació de la Prova d’Aptitud Personal a UManresa. T’ajudem a consolidar els coneixements que et permetran superar les proves de competència comunicativa i raonament crític i logicomatemàtiques imprescindibles per matricular-te en un grau en Educació a Catalunya.

El curs planteja tasques a desenvolupar, tant per treballar la Competència comunicativa i raonament crític com la Competència lògico-matemàtica. A partir de mostres d’exàmens de cursos anteriors, es preparen les proves i s’identifiquen quines són les errades més habituals per a treballar-les de manera específica. Es parteix del nivell de coneixements del grup i s’ajusten els continguts en funció dels i les participants.

Edició juny-juliol 2023

Calendari
26, 28 i 29 de juny
3, 5, 6, 10, 12, 13 i 17 de juliol

Horaris
De 9.00 h a 10.30h – Competència lògico-matemàtica
D’11.00h a 12.30h – Competència comunicativa i raonament crític

Modalitat
Presencial

Preu
130€. Es retornarà aquest import als alumnes que es matriculin al grau en Mestre d’Educació Infantil d’UManresa, el curs vinent, i que l’hagin escollit com a primera opció a la preinscripció universitària.

Lloc
Edifici UEducació (FUB4) Fundació Universitària del Bages
Av. Universitària, 10
08242 Manresa (Barcelona)

Inscripcións AQUÍ [>]

Per qualsevol dubte podeu contactar amb: educacio.infantil@umanresa.cat

Deixa un comentari