Jornada de Portes Obertes 2023

DataDissabte 6 de maig de 2023
Horaride 9:00h a 14:00h
Ubicació: Av. Universitària, 10 Manresa (Edifici FUB4)

Per a més informació i inscripció a la Jornada, entra aquí [>]

El proper dissabte 6 de maig et convidem a la millor ocasió per conèixer i viure en primera persona el Grau en Mestre d’Educació Infantil d’UManresa: la Jornada de Portes Obertes.

Estarem a la teva disposició per resoldre tots els dubtes i ajudar-te a encarar el teu futur professional, i t’acompanyarem a fer un recorregut per les instal·lacions del nou edifici d’UEducació, que integra tota l’activitat docent, de serveis i de suport als professionals de l’àmbit educatiu, i suposa una aposta decidida d’UManresa per concentrar i generar coneixement en matèria educativa, transferir-lo als professionals i convertir-lo en propostes que impactin en la societat.

Durant la visita t’ensenyarem les aules on impartim classe, adaptades a un model pedagògic participatiu, el Lab 0_6, un laboratori de ciència per a infants de 0 a 6 anys on els estudiants d’Educació es plantegen reptes sobre com facilitar oportunitats d’experimentació i coneixement de la realitat des de la primera infància, i la nostra escola bressol, la UPetita, la primera del país vinculada a un Grau i a un CFGS d’Educació Infantil.

Dins el mateix edifici també comptem amb el Centre de Documentació en Literatura Infantil i Juvenil Josep Maria Aloy, que amb més de 8.000 documents és el fons més important en contes i novel·les per a infants i joves de Catalunya.

T’hi esperem!!
Equip d’Educació Infantil UManresa

Leave a Reply