Presentació del llibre “La poesia a les primeres edats. Inici d’un itinerari”

Dia: Dimecres 26 d’abril, a les 18h
Lloc: Centre de Documentació en Literatura Infantil i Juvenil Josep Maria Aloy
(Edifici FUB4 – Av. Universitària, 10)

El Centre de Documentació en Literatura Infantil i Juvenil Josep Maria Aloy acollirà el proper dimecres, 26 d’abril, la presentació del llibre “La poesia a les primeres edats. Inici d’un itinerari”. Aquesta publicació l’ha escrita, juntament amb Núria Vilà, la docent col·laboradora del Grau en Mestre d’Educació Infantil, Cristina Correro.

El llibre està pensat per a persones que es dediquen a l’educació infantil i l’educació primària i necessiten recursos poètics per a la formació de petits lectors literaris. A la publicació, les autores reflexionen sobre les relacions entre poesia, desenvolupament infantil, cultura i escola.

La presentació es farà a les 18 h, a l’espai Aloy (edifici FUB4) i està oberta a tothom.

Deixa un comentari