Portes obertes a la Upetita

El dia 27 d’abril, a partir les 17.30h, vine a conèixer la Upetita,

l’escola bressol d’UManresa!

Inscriu-t’hi al següent enllaç:

Portes Obertes Upetita [>]

La Upetita és una escola bressol que posa en pràctica la innovació pedagògica que s’ensenya a les aules universitàries d’UManresa. El seu equip educatiu ha dissenyat els espais i les activitats per tal de crear un entorn ric en estímuls culturals i científics per als infants entre 0 i 3 anys.

La llar d’infants és un servei que ofereix UManresa des del curs 2022-2023 i que s’ubica a les instal·lacions del nou edifici FUB 4 -UEducació. És la primera escola bressol de Catalunya vinculada a uns estudis de grau en Mestre d’Educació Infantil i de Tècnic superior en Educació Infantil.

A banda de la seva singularitat per la vinculació als estudis, la Upetita és un espai educador en el qual es tracta els infants com a éssers intel·ligents i capaços, que els posarà en contacte amb la cultura i la ciència i que permetrà als professionals de l’educació dur a la pràctica la innovació pedagògica que es treballa a les aules.

D’altra banda, en la línia de l’especialització d’UManresa, la llar d’infants aposta per la promoció de la curiositat i l’esperit investigador dels infants a través de l’Explora 0_3, un espai especialment dissenyat perquè els infants més petits entrin en contacte amb propostes de ciència i d’experimentació que fomentin la seva curiositat.

T’hi esperem!!

Deixa un comentari