Tardes de ciència al Lab 0_6

VOLEU DONAR CONTINUÏTAT A L’EXPERIÈNCIA DEL VOSTRE FILL O FILLA AL LAB 0-6?

Us proposem una o dues sessions d’hora i mitja setmanal d’acostament a la ciència, en un ambient segur, suggerent i alhora relaxant, a l’espai del Lab 0-6.

Les educadores acompanyen i guien els infants durant aquesta tarda dedicada a l’aprenentatge, la participació, la generació de preguntes i la promoció de la iniciativa personal en la resolució de reptes i en la comprensió dels fenomens del món.

HORARI
Dimarts i/o dijous, de 17.30 a 19.00h

ADREÇAT A
Infants de 4 a 7 anys
(Educació Infantil – 4 i 5 i Educació Primària – cicle inicial)

PREU PER INFANT
45 euros/mes 1 sessió setmanal
75 euros/mes  2 sessions setmanals

Places limitades.
10 infants màxim per sessió.

RESERVA PLAÇA AQUÍ >

MÉS INFORMACIÓ
Lab 0_6
T. 93 875 73 88
lab06@umanresa.cat

"El procés de recerca no és una experiència “divertida”, que es plantegi com a finalitat passar-ho bé o fer només allò que poc costós. Al contrari, és una experiència de vegades dura que s’alimenta de la força interna que ens mou a treballar persistentment en la recerca de les solucions i que ens permet superar les adversitats que hem d’anar afrontant. Res a veure amb la diversió banal, molt a veure amb el desig de saber, l’excitació i  l’entusiasme." (Pedreira, 2011)

Mesures de seguretat e higiene COVID-19:

  • Els infants han de dur mascareta
  • Els infants es rentaran les mans abans de començar l’activitat.
  • Entre sessions es netejarà i higienitzarà tot el material.
  • Les mestres Umanresa responsables de cada sessió aniran sempre amb mascareta.
  • Les mestres responsables han realitzat aquest mes de juny la formació específica programada per l’Agència de Salut Pública de Catalunya i la Direcció General de Joventut per a les persones responsables de prevenció i higiene en les activitats d’educació en el lleure aquest estiu de 2020 en el context d’excepcionalitat derivat de la pandèmia de la COVID-19.

Leave a Reply