La neurociència dels ambients

En els darrers temps, s’ha estès àmpliament la introducció de l’organització per ambients o espais de lliure elecció en les escoles d’infantil i primària. Aquest plantejament de treball respon a la necessitat que mostren els infants de jugar i de relacionar-se, respectant els diferents ritmes d’aprenentatge.
Però, què en diu la neurociència?

El proper dimarts 25 de juny a l’aula Diesa de l’edifici FUB1, la Dra. Beatriz Fagundo i la Sra. Bianca Mur, ens oferiran la conferència La neurociència dels ambients, xerrada que pretén ser una reflexió a partir de la pràctica, que uneix educació i neurociència.

Beatriz Fagundo, Coordinadora del Màster en Neuroeducació Umanresa, és Doctora en Neurociències per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB). Màster en Neuropsicologia per la Universitat de Barcelona (UB). Màster en Rehabilitació Neuropsicològica i Estimulació Cognitiva per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Professora col·laboradora de Psicologia del grau en Fisioteràpia de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), entre d’altres.

Bianca Mur Coordinadora del Màster en Neuroeducació Umanresa. Postgrau en Pedagogia Waldorf (La Salle). Diplomada en Magisteri d’Educació Infantil i Primària (UVic). Màster en Neuroeducació (UVic-UCC). Assessora de mestres en la creació o millora d’espais de ciències a educació infantil. Mestra de l’escola Ítaca (Manresa). Professora col·laboradora del grau en Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC).


La neurociència dels ambients

Dia: Dimarts 25 de juny
Hora: 17.30h
Lloc: Aula Diesa (Edifici FUB1)

La conferència és gratuïta i oberta a tothom, però cal inscripció prèvia a través del següent enllaç:

** AFORAMENT COMPLET **

2 Replies to “La neurociència dels ambients

  1. Hola!
    No la repetireu un altre dia! Conec força gent que ens hem quedat fora!
    Gràcies,
    Teresa

    1. Bona tarda Teresa, vist l’èxit, al setembre hi tornarem. Estigues atenta al Bloc! Bon estiu

Leave a Reply