Presentació projectes Accions Integradores 2018-19

Un curs més, els estudis de Grau en Mestre d’Educació Infantil d’UManresa presentarem, a l’Espai Francesc d’Asís del Convent de Santa Clara de Manresa, les exposicions finals dels projectes Accions Integradores, una proposta educativa que té per objectiu promoure actituds pro-socials en les estudiants del Grau i connectar la formació de mestres amb les necessitats de l’entorn.

Enguany comptarem amb la participació especial de Mari Carmen Díez Navarro, que farà la conferència de cloenda de l’acte.


Programa:
 

16:30h Exploració lliure per les diferents propostes  

18:00h Acte conjunt a la Nau Gòtica del convent

           – Parlament d’Invulnerables donant a conèixer el nou espai
           – Parlament UManresa presentant les Accions Integradores  

18:30h Conferència: “Perquè som com som. Perseguint una pedagogia que aculli les diferències com a signes d’identitat“, a càrrec de Mari Carmen Díez Navarro. 

Mari Carmen Díez és mestra d’Educació Primària per la Universitat d’Alacant, especialista en Educació Infantil per l’Institut de Ciències de l’Educació de la mateixa universitat i llicenciada en Psicopedagogia també per l’Universitat d’Alacant. Ha estat coordinadora pedagògica de l’Escola Infantil “Aire Libre” d’Alacant entre 1981 i 2015. També membre del consell de redacció de la revista In-fàn-ci-a al llarg de vint anys (Associació de Mestres Rosa Sensat) i vocal de l’associació per la Salut Mental Infantil (ASMI). És autora de varies obres de poesia i pedagogia. 


Data: 
DIVENDRES 24 DE MAIG
Lloc:   Espai Francesc d’Asís de Manresa
Hora: de 16:30 a 19:00h

Si voleu veure un resum de com va anar la jornada el curs passat, i conèixer algunes de les propostes que s’hi van presentar, explicades per les seves protagonistes, no us perdeu el següent vídeo: 

L’acte és gratuït i obert a tothom, però per motius d’espai, cal confirmar assistència a l’adreça:
educacio.infantil@umanresa.cat 

 

Deixa un comentari