Inscripcions obertes pel Campus Infantil d’UManresa!!!

Enguany UManresa durà a terme el vuitè Campus Infantil d’estiu adreçat a infants d’entre 3 i 8 anys, que un cop més, estarà ubicat a les instal·lacions del Lab 0_6.

El Campus gira a l’entorn de dos eixos, l’aprenentatge de les ciències a través de l’experimentació i el joc, i el que significa una vida saludable.

A partir de les propostes de joc i experimentació del Lab 0_6 es vol acostar el coneixement científic a les primeres edats entenent la ciència com una eina per a comprendre el món, que implica de manera natural les persones en les decisions científiques, estimula la curiositat natural dels infants i incentiva la seva intervenció raonada sobre la realitat.

Cada setmana s’organitzen activitats diverses entorn temàtiques científiques que s’abordaran des de la iniciativa personal en la resolució de reptes, la presa de decisions amb intencionalitat i la vivència d’experiències positives d’aprenentatge científic de forma autònoma i automotivada.

Aquestes activitats es combinaran també amb sortides i activitats externes a la Biblioteca de l’Ateneu-les Bases, Món Sant Benet, l’explora 0-6 del mNACTEC de Terrassa o la Casa de la Culla, entre altres.

La preparació de l’esmorzar, com en les anteriors edicions, forma part de les activitats del programa i, per tant, no cal dur-lo.

Programa Campus 2019 [>]

Si voleu fer-vos una idea podeu consultar el Bloc del Campus infantil, elaborat pels mateixos infants i que recull l’activitat diària de cada edició:

Bloc del Campus Infantil [>]


Calendari i horari:
Del 25 de juny al 26 de juliol de 2019
De dilluns a divendres de 9 a 14h

Preu
Inscripció per setmanes:

.- 1 setmana:  80 € per infant
.- 2 setmanes: 150 € per Infant
.- 3 setmanes: 210 € per infant
.- 4 setmanes: 260 € per infant
.- 5 setmanes: 325 € per infant

Inscripcions
Cal fer una inscripció per infant

Inscripcions i disponibilitat aquí [>]

 

+ Informació
A la secretaria d’Educació Infantil
Horari d’atenció: de 13 hores a 20.00 hores
93 875 96 04
educacio.infantil@umanresa.cat

Leave a Reply