Dissabte de ciència: construir i deconstruir **canvi de data**

 

El proper dissabte 3 de març us oferim un nou Dissabte de ciència, que porta per títol “Construir i deconstruir”, i anirà a càrrec de Carme Alemany.

Les joguines són una font de coneixement i creativitat, un material motivador i molt útil per adquirir aquesta forma de pensar que parteix de l’estímul, afavoreix la observació, la reflexió, la conversa amb l’objecte i els companys, la quantificació i verificació, la formació i transferència d’idees i la pròpia creació.

Presentarem i manipularem una mostra de diferents joguines, que segurament també ens atrauran a nosaltres. Mirarem d’entendre-les, fer-les-hi preguntes i reflexionar sobre els seus comportaments. Ens acostarem a aquesta actitud que ens permet aprendre i crear i en definitiva fer ciència.

“La ciència és més una forma de pensar que un conjunt de coneixements” Carl Sagan


Carme Alemany 
ha estat mestra, directora i cap d’estudis de l’escola El Roure Gros, de Santa Eulàlia de Riuprimer durant molt anys, guanyadora junt amb els seus alumnes d’incomptables premis de ciència i matemàtiques i promotora d’un model escolar innovador basat en les ciències.

Dia: 3 de març
Adreçat a: mestres d’educació infantil i primària
Durada: 5 hores
Horari: de 9’00 a 14’00
Preu: 30€ (Si es cursen els 4 dissabtes de ciència, el darrer tindrà un preu de 10€)

Inscripcions aquí>

 

Proper “dissabte de ciència”…

  • Dissabte 7 d’abril: “La Terra paral·lela”  ** canvi de data **
    A càrrec de Digna Couso
    Inscripcions aquí >

Deixa un comentari