Educando el corazón a través de la naturaleza

El proper dimecres 7 de febrer a les 18.00h i a la Sala d’Actes de UManresa, realitzarem una nova xerrada del IX Cicle Obert de Conferències Educatives, inclosa també dins el curs “Escoles Singulars”.

La conferència  anirà a a càrrec de Paz Gonçalves, i portarà per títol:
Educando el corazón a través de la naturaleza

Explicaré el nacimiento de Amadahi, sus orígenes, su gestación …el “para qué” y cómo se ha ido transformando y enriqueciendo en este corto período de Vida, a pesar de las enormes dificultades a nivel legislativo, burocrático y económico.
Es una historia de “Si se puede” ,que animará a aquell@s que consideren vital un esfuerzo por la vinculación de Infancia y la Naturaleza.

Paz Gonçalves, mestra especialista en educació infantil amb més de 20 anys d’experiència, és la directora i creadora de Amadahi, una escola on la majoria de les vivències passen a l’aire lliure.
És també cofundadora de la “Asociación Nacional de Educación en la Naturaleza”, EDNA, creada amb l’objectiu d’unir, donar visibilitat, col·laborar i impulsar l’educació a la Naturalesa a nivell nacional.
S’ha format també en la metodologia Bosquescuela amb Philip Bruchner i ha realitzat un curs amb la canadiense Marghanita Hughes, referent a nivell mundial d’una Infància Verda.

Us recordem també que aquestes conferències són gratuïtes i obertes a tothom, però agrairíem que confirmeu la vostra assistència per correu electrònic a:  educacio.infantil@umanresa.cat

One Reply to “Educando el corazón a través de la naturaleza”

  1. Aquesta xerrada va ser el meu primer contacte amb una escola bosc (fins ara només n’havia sabut a través d’algun documental i em semblava llunyà). Vaig trobar un plantejament educatiu molt complet: totes les accions que s’hi esdevenen són “aprofitables” en clau educativa. La Paz feia molt clarivident la pedagogia de l’escolta, la força del currículum ocult i de la pedagogia invisible… Una experiència molt inspiradora.

Deixa un comentari