Escola Joaquim Ruyra: cap a una escola diversa i competent

El proper dijous 1 de febrer a les 18.00h i a la Sala d’Actes de UManresa, realitzarem la primera xerrada del IX Cicle Obert de Conferències Educatives, inclosa també dins el curs “Escoles Singulars”.

La conferència  anirà a a càrrec de Raquel Garcia i Miquel Charneco, membres de l’equip directiu i educatiu de l’escola Joaquim Ruyra de l’Hospitalet de Llobregat, i portarà per títol:
Escola Joaquim Ruyra: cap a una escola diversa i competent

L’escola Joaquim Ruyra fa 9 anys va decidir implicar-se en el projecte de Comunitats d’Aprenentatge amb l’objectiu de generar processos de transformació social i educativa i garantir la igualtat d’oportunitats en l’accés a la societat de la informació.

Situada en el barri de la Florida, en un context d’alta diversitat i complexitat, ha aconseguit la implicació i la complicitat de la comunitat educativa i del seu entorn en la vida escolar diària de l’alumnat. Fa una aposta clara per la convivència i el respecte per les diferències  amb un repte fonamental, l’assoliment de l’èxit escolar.

Per aconseguir aquests resultats ha estat clau la implementació de cinc actuacions d’èxit avalades per la comunitat científica internacional: el treball en grups interactius, les tertúlies dialògiques de clàssics universals, la biblioteca tutoritzada, la formació de familiars i les comissions mixtes.

Per a més informació podeu entrar al següent enllaç: Escola Joaquim Ruyra >

Us recordem també que aquestes conferències són gratuïtes i obertes a tothom, però agrairíem que confirmeu la vostra assistència per correu electrònic a: educacio.infantil@umanresa.cat

One Reply to “Escola Joaquim Ruyra: cap a una escola diversa i competent”

Leave a Reply