Dissabte de ciència: Educació STE(A)M. Destriar el gra de la palla

 

El dissabte 2 de desembre us oferim un nou Dissabte de ciència, que porta per títol “Educació STE(A)M. Destriar el gra de la palla”, i anirà a càrrec de Cristina Simarro.

L’anomenada educació STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques, per les seves sigles en anglès) o STEAM (si li afegim l’art) és cada cop més omnipresent en les propostes de renovació educativa de les escoles. Es parla de “fomentar les vocacions STEM”, promoure els “projectes STEM a l’aula”, etc. Però, sabem del cert a què ens referim quan parlem d’educació STE(A)M? Quins canvis comporta respecte al que ja fem a l’aula? Com podem treure’n el màxim profit? En aquesta sessió, compartirem la recerca portada a terme en l’espai Creactivity del CosmoCaixa i aprofitarem les propostes que ofereix l’espai Lab 0_6 per reflexionar sobre aquestes i altres qüestions entorn a l’educació STE(A)M.

 

Cristina Simarro Rodríguez és llicenciada en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). És màster de Formació de Professorat d’ESO i Batxillerat en l’especialitat de Física i Química per la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB. És màster de Recerca en Didàctica de les Ciències i les Matemàtiques i investigadora i membre de l’Executiva del CRECIM. Ha participat en projectes de recerca i innovació dirigits a desenvolupar les competències científiques, tecnològiques i digitals, i actualment desenvolupa la seva tesi doctoral entorn de la metodologia Tinkering.


Dia
: 2 de desembre
Adreçat a: mestres d’educació infantil i primària
Durada: 5 hores
Horari: de 9’00 a 14’00
Preu: 30€ (Si es cursen els 4 dissabtes de ciència, el darrer tindrà un preu de 10€)

PLACES COMPLETES

2 Replies to “Dissabte de ciència: Educació STE(A)M. Destriar el gra de la palla

 1. Bona tarda!
  Vaig assistir al dissabte de ciència amb Marc Boada. Compto venir a tots els dissabtes però m’ha passat per alt inscriure’m en aquesta sessió! Es possible poder venir i fer la inscripció o bé portar els diners en efectiu?
  Us agrairia moltíssim que ho tinguéssiu en compte!
  Gràcies!

  1. Bona tarda, Anna, farem una excepció amb el teu cas perquè ja estava ple i volem conservar un nombre raonable d’inscripcions, però a la propera estigues al cas! Ens veiem dissabte!
   Montse

Leave a Reply