Ni presses, ni renúncies: reflexions al voltant de l’aprenentatge inicial de la lectura i l’escriptura

El proper dimecres 10 de febrer a les 18.00h i a la Sala d’Actes del Campus UManresa, iniciarem el VII Cicle Obert de Conferències Educatives, i ho farem amb la xerrada Ni presses, ni renúncies: reflexions al voltant de l’aprenentatge inicial de la lectura i l’escriptura, a càrrec de Mª Rosa Gil.

Rosa_Gil_2Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i en Pedagogia Terapèutica per la Universitat de Barcelona,  Doctora en Psicologia per la Universitat de Barcelona (2000), amb la tesi doctoral Les relacions entre coneixement numèric i coneixement lingüístic: confluència, autonomia o interacció?, dirigida per la Dra. Liliana Tolchinsky. Ha treballat com a psicopedagoga a l’EAP B-13 i fent docència al Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la UAB. També ha estat involucrada durant més de 10 anys en la formació permanent del professorat d’educació infantil i primària i  ha treballat com a docent més de 20 anys a totes les etapes de l’ensenyament obligatori, especialment al cicle inicial de primària on hi va romandre durant 10 anys. Les seves línies de recerca giren entorn l’alfabetització inicial i la reflexió metalingüística a l’educació primària.

Us recordem també que aquestes conferències són sempre gratuïtes i obertes a tothom, però agrairíem que confirméssiu la vostra assistència per correu electrònic a: educacio.infantil@umanresa.cat

Us hi esperem!!

Equip d’Educació Infantil

One Reply to “Ni presses, ni renúncies: reflexions al voltant de l’aprenentatge inicial de la lectura i l’escriptura”

Deixa un comentari