Has provat dir-li-ho amb música?

El proper dimecres 24 de febrer a les 18.00h i a la Sala d’Actes del Campus UManresa, farem la segona xerrada del VII Cicle Obert de Conferències Educatives. La conferència  anirà a càrrec de Damaris Gelabert, i portarà per títol:
“Has provat dir-li-ho amb música?”

damaris

Damaris Gelabert és pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantils. És llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona, especialista en Musicoteràpia i graduada amb honors pel Berklee College of Music de Boston (E.E.U.U.). Educadora de massatge infantil, creadora del mètode Totsona d’Estimulació Musical a l’etapa 0-6 i pionera a Espanya de les Cançons Personalitzades. És professora en el Màster interuniversitari de Musicoteràpia a la Universitat Pompeu Fabra i a l’ Escola Universitària Gimbernat. Col·labora com a docent en el postgrau de Creació Musical de la Universitat de Barcelona. Imparteix xerrades, cursos i seminaris a diferents universitats, escoles i centres de formació.  Combina la docència amb concerts, audicions i espectacles per a nens, famílies i escoles.

Us recordem també que aquestes conferències són sempre gratuïtes i obertes a tothom, però, per motius d’espai, agrairíem que confirméssiu la vostra assistència per correu electrònic a: educacio.infantil@umanresa.cat

Us hi esperem!!

Equip d’Educació Infantil

Deixa un comentari