VI Jornades de Diàlegs Educatius: Aprendre més enllà de l’aula

El proper 22 de novembre els Estudis d’Educació Infantil de la FUB celebrarem la 6a edició de les Jornades de Diàlegs Educatius, que enguany porten com a títol “Aprendre més enllà de l’aula”.

poster VI jornades - final

PROGRAMA

.- 9’00 Recollida de documentació

.- 9’30 Xerrada inaugural “L’entorn, de l’estímul a la indagació en llibertat“, a càrrec de Carme Alemany.

SONY DSCMestra, directora i cap d’estudi de l’escola El Roure Gros, de Santa Eulàlia de Riuprimer, guanyadora junt amb els seus alumnes d’incomptables premis de ciència i matemàtiques i promotora d’un model escolar innovador basat en les ciències.

 

.- 11’00 Esmorzar

.- 11’30 – 12’45 Experiències simultànies:

.- 12’45 – 14’00 Experiències simultànies:

.- 14’00 Dinar

.- 15’30 – 17’00 Experiències simultànies:

.- 17’00 – 18’30 Xerrada de cloenda “Crecer con la vida: la importancia del juego espontáneo al aire libre para el bienestar infantil”, a càrrec de Heike Freire.

IMG_9387Llicenciada en Psicologia i Filosofia per la Universitat de París, Heike ha estat assessora de projectes per a l’administració francesa des de l’Institut d’Educació Permanent de París. Experta en innovació educativa, també és periodista i escriptora. Ha publicat un centenar d’artícles sobre infància i: naturalesa, art, noves tecnologíes, ciutat, democràcia i participació, espiritualitat, espai, relacions amb els adults, dificultats d’aprenentatge i desenvolupament… en revistes i diaris de reconegut prestigi. Actualment dirigeix la revista Mente Sana (RBA).


Formació reconeguda pel Departament d’Ensenyament.

IMPORTANT: Cal fer la inscripció a les Jornades i enviar també un correu a educacio.infantil@fub.edu  especificant a quin taller vols anar a primera hora (11’30-12’45), quin a segona hora (12’45-14’00) i quin a la tarda (15’30-17’00)

INSCRIPCIONS AQUI

Us hi esperem!!

Estudis d’Educació Infantil

Amb col·laboració de

Graónat

 

 

 

 

 

 

 

One Reply to “VI Jornades de Diàlegs Educatius: Aprendre més enllà de l’aula”

Deixa un comentari