Divendres en fotogrames: Jaume Cela presenta “Hoy empieza todo”

Aquest proper divendres 14 de novembre encetem un cicle de cinefòrums sobre educació, “El divendres en fotogrames” que es farà cada primer o segon divendres de cada mes (segons disponibilitat dels ponents) a la Sala d’Actes de la FUB de 18 a 20’30h. Aquest divendres 14 de novembre vindrà com a ponent Jaume Cela per parlar sobre la pel·lícula “Hoy empieza todo” (dir. Bertrand Tavernier). La sessió anirà acompanyada d’un debat sobre la pel·lícula i sobre les temàtiques que tracta.

jaume celaJaume Cela és pedagog, escriptor de literatura infantil, guanyador de diversos premis entre ells la Creu de Sant Jordi, membre fundador del Moviment de Renovació Pedagògica i ex-director de l’Escola Bellaterra.

 

 

 

 

 

8436540901033“Hoy empieza todo” (sinopsi): Un director d’escola a un poble de França intentarà aconseguir el bon funcionament del seu centre tot i la manca d’interés per les institucions polítiques i les mancances de moltes famílies desestructurades o amb necessitats econòmiques.

 

 

 

 

Dia: Divendres 14 de novembre
Hora: De 18:00h a 20:30h
Lloc: Sala d’Actes de la FUB

Us recordem també que aquestes sessions són gratuïtes i obertes a tothom però agrairíem que confirméssiu la vostra assistència per correu electrònic a: educacio.infantil@fub.edu

Deixa un comentari