4a Fira d’Experimentació per a Infants de 0 a 6 anys

fira_cat

INSCRIPCIONS TANCADES

El proper dissabte 13 de desembre de 2014 tindrà lloc la 4a Fira d’experimentació per a infants de 0 a 6 anys organitzada pels estudis de Grau en Educació Infantil de la Fundació Universitària del Bages al Museu de la Tècnica de Manresa (Carretera de Santpedor, 55, Manresa).

2013-12-14 11.06.42

L’entrada és gratuïta però cal inscriure els nens i nenes prèviament a un dels dos torns en què hem organitzat el matí. Però abans d’inscriure-us, us agrairem que llegiu atentament aquest text:

Pares i mares:

Les futures mestres d’infantil preparen amb molta cura i il·lusió les propostes de ciència i experimentació però han de saber com actuen els nens i nenes davant la proposta. Per això, no us ha d’estranyar que observin, fotografiïn i que  gravin en vídeo els vostres fills, perquè han d’interpretar les respostes dels infants en funció del que es plantejaven que passés en  la proposta.

Per això, necessitem :

.- La vostra autorització per a filmar i fotografiar els nens i nenes a la Fira, document que haureu d’omplir i fer arribar a educacio.infantil@fub.edu per tal de formalitzar la inscripció. Per a la vostra tranquil·litat, cada una de les nostres estudiants ha signat un document (que podeu consultar en el següent enllaç: document alumne) comprometent-se a no fer més ús de les filmacions que l’estrictament acadèmic.

.- Que intenteu  deixar fer als vostres fills sense presses i intervenir tan poc com sigui possible sense avançar-vos al seu fer. És a dir, esteu amb ells, observeu-los, estigueu al seu costat, doneu-los suport, però deixeu-los tot el temps que calgui per fer el seu camí.

Moltes gràcies per la vostra comprensió, esperem veure’ns dissabte 13 i que gaudiu molt de les propostes!.

PRIMER TORN COMPLET                       SEGON TORN COMPLET

 

2013-12-14 11.08.04
Propietats dels materials: tot pinta?
SONY DSC
Equilibri: la torre més alta

11400593494_ab521e101e_o2013-12-14 11.10.17SONY DSC

CIMG5754
Magnetisme: la torre penjada

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per saber-ne més: https://blocs.umanresa.cat/educaciofub/2013/11/15/experimentar-quin-repte/

 

Amb la col·laboració de

logo Parc de la Sèquia color copia

 

Leave a Reply