Èxit de convocatòria en la 2a Fira d’Experimentació

El passat dissabte dia 15 de desembre, els Estudis d’Educació Infantil de la FUB vam celebrar la 2a Fira d’Experimentació per a Infants de 0 a 6 anys amb un èxit rotund de convocatòria.

Un total d’uns 380 nens i nenes d’entre 0 i 6 anys, acompanyats i acompanyades dels seus familiars, van participar en aquesta segona edició de la Fira d’Experimentació que, enguany, va tenir lloc al Museu de la Tècnica de Manresa.

Aquesta fira té com a objectiu principal apropar la ciència als més petits de la mà de propostes pedagògiques d’experimentació interessants, realitzades pels i per les alumnes de 3r del grau en Educació Infantil, dins el marc de l’assignatura de “Didàctica del coneixement del Medi Natural i Social”.

Des dels Estudis d’Educació Infantil de la FUB fem un balanç molt i molt positiu d’aquesta segona edició de la Fira donat l’èxit de convocatòria, les valoracions de les persones assistents i donada la qualitat de les propostes pedagògiques de l’alumnat del grau. En aquest sentit, creiem que aquesta Fira d’Experimentació ja està instaurada, i ja podem començar a pensar en quines altres propostes podem oferir des dels Estudis? S’accepten suggerències!

Si voleu veure més fotografies cliqueu aquí.

Decàleg dels Drets dels Infants:

DRET A…

  • …a actuar segons el seu parer.
  • …a fer-ho sols i soles.
  • …a tocar-ho tot.
  • …a passar l’estona.
  • …a embrutar-se.
  • …a equivocar-se.
  • …a no fer allò que esperem que facin.
  • …a què els adults ens esforcem per entendre’ls sense interferir.
  • …a pensar amb les mans.
  • …a aprendre amb la CIÈNCIA!


Gràcies a totes les persones assistents per fer-ho possible i ens veiem a la propera!

Estudis d’Educació Infantil FUB

Deixa un comentari