2a Fira d’Experimentació per a Infants de 0 a 6 anys

Amb quin estri pots fer la bombolla més gran? Tot pot fer suc? Com pots fer la torre més alta? Ens ajuda el vent a veure què hi ha darrera les cortines? Tot pinta? Com podem passar la sorra a l’altre contenidor?

El proper dissabte dia 15 de desembre de 11:30h a 14h, els Estudis d’Educació Infantil de la FUB organitzem la 2a Fira d’Experimentació per a Infants de 0 a 6 anys, amb una vintena de propostes dinamitzades per alumnes del grau. Serà al Museu de la Ciència i la Tècnica de Manresa (Carretera de Santpedor, 55, Manresa).

Inquietud, curiositat, ganes de saber, necessitat d’entendre, de preguntar-se com funciona, de plantejar-se com aconseguir un objectiu… Pensar, provar, repensar, comprovar, un procés natural d’acostament al coneixement.

Us ho perdreu?

One Reply to “2a Fira d’Experimentació per a Infants de 0 a 6 anys”

Leave a Reply