IX Jornada de Diàlegs Educatius – “Viure l’art”

El proper 20 de gener els Estudis d’Educació Infantil del Campus UManresa celebrarem la 9a edició de la Jornada de Diàlegs Educatius, que enguany porta com a títol:  “Viure l’art”

PROGRAMA

.- 9’00 Recollida de documentació

.- 9’30 Inauguració de la Jornada i paraules de benvinguda

.- 10’00 Xerrada inicial “Arte + Educación en el Sistema (Educativo)“, a càrrec de Lucía Sánchez.

Lucía Sánchez és Doctora en Belles Arts per la Universidad Complutense de Madrid i professora titular de Dibuix a Secundària en un centre de titularitat pública. La seva tesis doctoral gira entorn a la transformació de l’avaluació a secundària i l’ús d’estratègies per a l’alfabetització visual i l’aprenentatge de la creativitat. Ha realitzat diversos cursos de postgrau sobre Art Contemporàni en centres acadèmics com la Central Saint Martins (University of the Arts London).

A Pedagogías Invisibles forma part de l’equip educatiu, és assessora en temes d’educació formal i coordina projectes de transformació integral de centres educatius.

.- 11’30 Esmorzar

.- 12’00 – 14’00 Tallers simultanis:

.- 14’00 Dinar (**no inclòs**)

.- 15’15 – 17’15 Tallers simultanis:

.- 17’30 Xerrada de cloenda “L’art, un camí d’anada i tornada“, a càrrec de Roser Gómez.

Roser Gómez Font és mestra d’Educació Infantil, especialista en visual i plàstica. És també formadora a l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB, i membre del grup de treball “Amb sense. Art i Escola” de la mateixa Universitat.

La conferència vol donar les eines per tal d’apropar els infants al món de l’art, no només com a font de coneixement, sinó també com a possible font d’inspiració per les seves pròpies expressions plàstiques.

 

La Jornada estarà acompanyada també d’exposicions obertes al públic:
Raquel Luis Pascual, AMiC i Lourdes Fisa

AMiC
Lourdes Fisa

 

 

 

 

 

Raquel Luis Pascual

L’assistència a la Jornada dóna dret a un certificat de 8 hores de formació reconeguda pel Departament d’Ensenyament.

PREU
Jornada: 30€
Mestres d’escoles de pràctiques Umanresa i exalumnes: 27€
Estudiants TFG i professors col·laboradors Umanresa: 15€
* El dinar no està inclòs

Aquesta formació pot ser bonificable per l’empresa a través de la Fundació Tripartita, en funció del crèdit que tingui disponible.

INSCRIPCIONS AQUÍ >

**IMPORTANT: Cal fer la inscripció a la Jornada i seguidament enviar també un correu a educacio.infantil@umanresa.cat especificant a quin taller vols anar al matí (12’00-14’00), i quin a la tarda (15’15-17’15)

 

One Reply to “IX Jornada de Diàlegs Educatius – “Viure l’art””

Deixa un comentari